l-340.jpg

Workshop fotografie voorjaar 2017

  • 8 februari 20.00 - 22.00 uur
  • 14 februari 20.00 - 22.00 uur
  • 25 februari 8.00 - 12.00 uur
  • 7 maart 20.00 - 22.00 uur

Op 8 en 14 februari komen aan de orde de volgende onderwerpen.
Diafragma - Sluitertijd - Compositie - Histogram - Witbalans en de basisregels voor het fotograferen met praktijk gerichte tips, zodat u na deze workshop gegarandeerd direct betere beelden gaat maken.
Tevens gaan we in op fotobewerking en het eenvoudig opslaan van beelden enz. in fotobewerking programma Adobe Lightroom, waar wij de laatste avond 7 maart verder op ingaan.

Zaterdagmorgen 25 februari gaan we het in theorie geleerde door middel van opdrachten in een mooi natuurgebied in praktijk te brengen.

Op 7 maart gaan we via de Beamer op een groot scherm een aantal beelden van een ieder bespreken - bewerken in Adobe Lightroom en doornemen hoe je beelden overzichtelijk kunt opslaan.
Ervaring uitwisselen - evalueren en er is ruime gelegenheid voor het stellen van vragen.

Een spiegelreflex camera is het mooiste voor deze workshop maar met een compact camera kunt u ook uit de voeten.

Plaats van deze workshop is Trefpunt Kerkwetering 1 8294 PE Mastenbroek.

Kosten zijn € 95.00 inclusief koffie met koek incl. een boekwerk met omschrijving om thuis nog eens na te kijken wat is behandeld.

Aanmelden voor deze workshop kan per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. vermelding van voornaam – achternaam – adres – e-mail – telefoon nummer thuis blijvers en mobiele nummer.